COACHING

Loopbaan Coaching
Business Coach
Persoonlijk Groeimodel
Team Coach

Coachingsaanbod

Persoonlijk Leiderschap Coaching

Persoonlijk Leiderschap gaat over meer regie nemen over je eigen (werkzame) leven. 

 

Voordat je leiding kunt geven aan anderen, moet je eerst goed leiding kunnen geven aan jezelf. Dit principe leer je in elke goede leiderschapstraining. (Zelf) Leiderschap ontwikkeling is niet alleen belangrijk voor leidinggevenden, maar voor iedereen. 

 

We worden namelijk dagelijks massaal beïnvloed en onbewust een bepaalde richting opgestuurd. Maar is dit jouw richting? Om hier weerstand tegen te kunnen bieden is het belangrijk om je eigen pad te volgen en dat begint met (zelf)inzicht. 

 

Gedeeld leiderschap in snel veranderende omgevingen is de nieuwe norm. Organisaties leggen daarom steeds meer verantwoordelijkheden bij medewerkers neer. Dat vraagt om meer zelfsturing, meer eigen verantwoordelijkheid, ondernemerschap en omgaan met veranderingen. Hierdoor is het ontwikkelen van jouw persoonlijk leiderschap belangrijker dan ooit.

 

Wij bieden een uniek integraal programma Persoonlijk Leiderschap aan. Vanuit verschillende invalshoeken versterken we jouw leiderschap in 8 verschillende thema's. Lees hier meer over de 8 thema's die we daarvoor hebben ontwikkeld. Je krijgt nieuwe inzichten over jezelf en jouw (werk)omgeving en leert deze direct en praktisch toe te passen.  

 

 

 

Resultaat

Versterk je eigen leiderschap en maak bewustere keuzes

Nieuwe inzichten, kennis en vaardigheden (over jezelf) 

Nog meer geluk en succes in je (zakelijke) leven

Nieuwe doelen in je (zakelijke) leven

Vergroot je veranderingsgerichtheid

Persoonlijke ontwikkeling en groei

Persoonlijk actieplan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doelgroep

Voor iedereen die zijn/haar Persoonlijk Leiderschap wil versterken door middel van individuele coaching.

 

Aanpak 

Het Persoonlijk Leiderschap Coaching Programma bestaat uit een intakegesprek, 10 uren individuele coaching, persoonlijke begeleiding op afstand, 6 maanden toegang tot Persoonlijk Leiderschap Online (E-learning) en een persoonlijk actieplan. Kortom, een volledig individueel maatwerk programma afgestemd op jouw vraagstukken met resultaat.  

Algemeen

De kosten voor het Persoonlijk Leiderschap Coaching pakket bedragen € 1.500,- exclusief btw. 

 

Tags

Persoonlijk Ontwikkeling

Persoonlijk Groei

Positieve psychologie

Life coaching

Zelfinzicht

Weerbaarheid

Empowerment!

 

Tags

Loopbaan coaching

Job coaching

Loopbaan advies

Loopbaan verandering

Carrière switch

Performance coaching

Talent coaching

Outplacement begeleiding

Loopbaan coaching

 

 

Wil jij ook sterk staan in je werk?

Na het volgen van ons programma Loopbaan Coaching krijg je inzichten over jezelf en geven we jou meer grip op je huidige of toekomstige werkzaamheden.

 

Resultaat

Tijdens de loopbaan coaching gesprekken krijg jij verder inzichten in waar jij gelukkig van wordt, waar je energie van krijgt, waar jouw talenten liggen en waar je succesvol in wilt zijn. We onderzoeken de omgeving waar jij het beste tot je recht komt, leren je om veranderingen positief tegemoet te treden en geven jou het zelfvertrouwen om tot actie over te gaan.

Aanpak

Coaching is bij ons individueel en maatwerk. Na de intake stellen wij het programma samen die passend is voor jouw situatie. Naast 10 sessies individuele 1 op 1 coaching maken wij gericht gebruik van verschillende gevalideerde testen, zoals een beroepskeuzetest, drijfverentest, competentietest en persoonlijkheidstest. Naast ‘live’ face to face coaching communiceren wij telefonisch, via beeldverbinding, email en WhatsApp, zodat wij jou overal en (bijna) altijd van dienst kunnen zijn. 

Algemeen

Het Loopbaan Coaching programma stellen we samen op jouw vraagstukken. Het is mogelijk om dit programma te combineren met Persoonlijk Leiderschap. De kosten voor Loopbaan coaching bedragen € 1.500,- euro exclusief btw. 

Business Coaching

 

Als manager, DGA, of ondernemer wil jij het beste uit jezelf, je team en je organisatie halen. Maar hoe doe je dat? Met Business Coaching gaan wij verder dan de cijfers. Wij helpen jou om je volgende stappen te zetten. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Resultaat

Een klankbord, nieuwe inzichten, inspiratie en een concreet plan van aanpak voor je vervolgstappen als manager, DGA of ondernemer.

Aanpak

Business Coaching is bij ons individueel en maatwerk. Dit begint met een eerste kennismaking, inventarisatie en het bepalen van vervolgstappen. Ons team van coaches, trainers en consultants met verschillende achtergronden staan voor je klaar. 

 

Algemeen

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jou te bespreken. Een eerste vrijblijvende kennismaking is  kosteloos.  

 
 

Team Coaching

Je wilt een team graag zo autonoom mogelijk laten werken. Maar soms ontbreekt er iets…  Met een teamcoach kun effectief aan de slag op de werkvloer om het beste uit je team te halen!  

Resultaat

Verbeter de samenwerking en effectiviteit van teams op de werkvloer.

 

 

Aanpak

Team Coaching is maatwerk. Na de intake ‘matchen’ wij de juiste persoon voor jouw situatie. Onze teamcoaches zijn zeer ervaren leiders en teamcoaches uit het bedrijfsleven en kunnen jou en je team uitstekend van dienst zijn.

 

 

Algemeen

De kosten van Team Coaching zijn afhankelijk van de situatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Denken in kansen, uitdagingen en mogelijkheden!

BLUE YELLOW LEADERS

 © Blue Yellow Leaders