Even voorstellen...

Partners 

Blue Yellow Leaders

Edwin Minnema.jpg

Edwin Minnema

Consultant, Trainer en (Business) Coach 

Haal het beste uit je (werkzame) leven!

Met mijn bedrijfseconomische en bedrijfskundige achtergrond, en vele jaren leidinggevende ervaring beweeg ik mij op vele terreinen waaronder financiën, HR en organisatie. De rode draad voor mij is altijd “groei van mensen en organisaties”. Vanuit deze drijfveer en in verschillende rollen werk ik dagelijks met veel plezier.

 

​Ik heb 20 jaar ervaring in het bankwezen, gestart bij Fortis en later Abn Amro. Hiervan heb ik 15 jaar gewerkt in verschillende leidinggevende functies en met vele teams en mensen in het land. Naast mijn interesse voor de inhoud van het werk heb ik mij gedurende deze jaren vooral verder verdiept in leiderschap en leiderschap ontwikkeling. Voor mijzelf, voor mijn team(s) en mijn medewerkers. Niet zo gek dat ik hier verder mijn werk van heb gemaakt.

 

Leiderschap ontwikkelen is voor iedereen en begint met zelfinzicht. Vanuit deze visie is een praktisch integraal Persoonlijk Leiderschap programma ontwikkeld die je helpt om het beste uit je (werkzame) leven te halen.

 

Inmiddels is Blue Yellow Leaders een echte netwerkorganisatie met Partners in Nederland. Met een gedeelde visie en ervaren trainers en coaches halen wij het beste uit jezelf, je team en je organisatie.    

DSC01749 (2).JPG

Frederiek de Weert

Trainer en Coach

Mijn naam is Frederiek de Weert, ik woon samen met Ronald en heb 2 mooie dochters.

 

Na  ruim 21 jaar gewerkt te hebben voor ABN AMRO besloot ik het roer om te gooien. De laatste jaren heb ik hier projectmatig gewerkt als trainer en coach. Tijdens mijn coaching opleiding en mijn werkzaamheden als trainer en coach ontdekte ik dat DIT mijn passie is. Van mij passie heb ik nu mijn werk gemaakt.

Mijn missie is het trainen en coachen van mensen, daar haal ik mijn geluk uit!

 

Ik richt mij voornamelijk op het geven van Persoonlijk Leiderschap Trainingen en 1 op 1 Coach Trajecten.

 

Mijn doel als trainer en coach is je weer de regie te geven over je eigen leven en geluk. Persoonlijk leiderschap in je Werk- en Privé leven.

Elly Smits.jpg

Elly Smits

Trainer en Coach

De diverse organisatie ontwikkelingen waarbij ik betrokken was, zoals integratie van teams na een fusie, draai van salesgericht naar klantbelang, bieden een breed palet aan kennis en ervaring.

Zet mij in bij teams of individuen in een snel veranderende of groeiende organisatie. Teams of individuen waarbij het ‘schuurt’ in de samenwerking en zich vast zetten in de verandering.

 

The parachute won’t open if you don’t jump!

 

Mijn visie is dat iedereen talenten heeft en wanneer je die goed inzet, je het werkplezier voor jezelf en je team vergroot. Wanneer je weet wat je drijft en je talenten volgt, maak je keuzes die bij jou passen. Je leert hoe dit doorwerkt in je communicatie, gedrag en het bereiken van je doelen.

 

Ik daag mensen uit om te zien dat ze zich altijd kunnen ontwikkelen. Als je zelf écht wilt, je belemmeringen en overtuigingen loslaat, kan je meer dan je denkt!

 

Hoe werk ik

Vanuit de rust die ik uitstraal en de kwaliteit van de vragen die ik stel, leg ik verbinding tussen mensen. Ik observeer en gebruik wat ik in het moment zie en hoor om de spiegel voor te houden. Die vraag stellen die niemand stelt en wel gesteld moet worden. Het nemen van persoonlijk leiderschap en openstaan voor de kwaliteit van de ander, stimuleer ik hiermee.

 

Betrokken, oprecht en gedreven om te leren. Ik kan kwetsbaarheid als kracht inzetten door de ervaringen die ik heb opgedaan. Hierbij maak ik het verschil doordat ik zelf  ‘achter het stuur’ ga zitten.  Daarnaast breng ik diepgang door een zorgvuldige, analytische en nieuwsgierige houding gecombineerd met een goed ontwikkeld inlevingsvermogen.

 

 

Als je mij zou kennen…

Dan zou je weten dat ik samen met mijn man Thimo en onze zoon Thijmen in het prachtige Ankeveen woon. De natuur dicht om ons heen en de mogelijkheid om het stadsleven op te zoeken op korte afstand.

Ik geniet van de momenten met mijn gezin, een avond lekker dansen of het lezen van een boek. Om mijn hoofd leeg tem aken doe ik aan tennis, hardlopen en yoga. En ik ga graag naar het strand, of het nou zomer is of winter.

Foto Edwin Beijersbergen.jpg

Edwin Beijersbergen

Business coach voor medewerkers, teams en managers

Na ruim 20 jaar bij een bank te hebben gewerkt (ABN Amro) heb ik in 2018 vrijwillig een carrière switch gemaakt. Bij de bank heb ik meer dan 20 jaar een leidinggevende functie gehad waarin ik als coach medewerkers vanuit hun kracht en intrinsieke motivatie aan hun ontwikkeling heb laten werken. Ik ben een verbinder, netwerker en teamplayer. 'Alleen ga je sneller, samen kom je verder' staat daarbij bij mij centraal.

 

In mijn coach- en trainingspraktijk combineer ik mijn jarenlange ervaring uit de financiële wereld met mijn ervaring als coach en trainer. Naast veel management en coaching opleidingen in mijn periode bij de bank heb ik nog een aantal aanvullende specialistische opleidingen gevolgd. 

 

Een aantal coachprogramma’s die ik aanbied zijn gericht op de balans tussen werk en privé. Daarnaast richt ik me op teams, managers en ondernemers. Mijn zakelijke achtergrond zorgt hierbij voor grote toegevoegde waarde in mijn coaching en trainingen.

 

Met heel veel plezier werk ik in mijn coach- en trainingspraktijk. Of het nou gaat om conflict- en scheidingssituaties, andere levensloopstress, of sessies met ondernemers, managers en teams. Uiteindelijk draait het allemaal om verbinding, samenwerking, loyaliteit, gevoel, energie, persoonlijke ontwikkeling, groei, veranderen, talenten, vitaliteit en levensgeluk. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik mijn werk met heel veel energie en passie doe!

Anton Te Velde.jpg

Anton te Velde

Trainer en Coach

Mijn missie is om de beste versie van jezelf te worden! Ik richt mij op burn-outbegeleiding, vitaliteit, persoonlijk leiderschap en loopbaancoaching en heb inmiddels vele cliënten begeleid naar een betere versie van zichzelf of een baan die beter bij hen past.

 

Met mijn bedrijfseconomische achtergrond ben ik de afgelopen 20 jaar werkzaam geweest in sterk veranderende omgevingen in het bedrijfsleven. Hiervan heb ik 10 jaar gewerkt in diverse internationale managementfuncties in diverse landen waarbij teamontwikkeling en persoonlijke coaching centraal staan.

 

De laatste jaren heb ik mij gericht op training & coaching vanuit mijn eigen praktijk gericht op burn-out herstel en loopbaancoaching. Het geeft mij energie om mensen weer in hun kracht te zetten en zelf het stuur in handen te nemen!

Foto.jpg

Miranda Doorgeest

Trainer en Coach

Organisatie- en gedragscoach, optimist en transformator. Een nuchtere aanpak en duidelijke feedback zijn eigenschappen die bij mij horen. Mijn missie is meer positiviteit en betere communicatie op de werkvloer. Het is voor iedereen mogelijk om elke dag vol goede energie naar je werk of studie te kunnen gaan. Als ervaringsdeskundige in diverse leidinggevende functies zag ik al snel hoe het prettiger en efficiënter kan in organisaties. Na mijn HBO opleiding tot organisatiecoach heb ik na het volgen van een gedegen praktijkervaring in complexe organisaties, de stoute schoenen aangetrokken om mijn missie te voltooien. Op dit moment train en coach ik op gewenste gedragsverandering met als resultaat meer tevreden medewerkers die beter presteren. Dit resulteert dan weer in betere bedrijfsresultaten. 

Foto Alie Jager.JPG

Alie Jager

Trainer en Coach

Velen van ons werken in een snel veranderende organisatie en dit veranderingsproces speelt een belangrijke rol in ons leven. Wat betekent zo’n verandering voor jou? Zie je mogelijkheden voor een volgende stap in je carrière, ben je bang je baan te verliezen, niet meer mee te kunnen of voel je je niet meer thuis bij je organisatie? Wij zijn als individu een deel van het geheel (je team, organisatie of gezin) en hierbij is het soms lastig je eigen authenticiteit en ontwikkeling te vinden. Daarom is het de hoogste tijd om meer aandacht te besteden aan jezelf!

 

Mijn naam is Alie Jager, gehuwd met twee studerende kinderen, en de afgelopen 25 jaar ben ik werkzaam geweest in sterk veranderende omgevingen in het bedrijfsleven. Hiervan heb ik 20 jaar gewerkt in diverse management functies waarbij de persoonlijke ontwikkeling van het individu centraal staat. Onlangs ben ik afgestudeerd voor mijn buitenlandse Mastersstudie op het onderwerp coachen in veranderende organisaties. Mijn manier van coachen is om samen met jou je pad van ontwikkeling te bewandelen waarbij jij als persoon, binnen jouw team of organisatie, je verder kan ontwikkelen als een identiteit, als jezelf.

 

Belangrijke waarden bij coachen voor mij zijn vertrouwen, openheid en de klik hebben met elkaar. Mijn passie ligt bij coachen en vanuit mijn hart voel ik de gedrevenheid om anderen te helpen. Ik zie coachen als een missie en vind dat iedereen de kans op coaching zou mogen hebben. Het is uitdagend, soms moeilijk voor zowel coach als medewerker maar zeker de moeite waard! Mijn visie sluit mooi aan bij de visie van Blue Yellow Leaders waarbij persoonlijke ontwikkeling en leiderschap centraal staat!

Ellen van Bon.jpg

Ellen van Bon

Consultant - Trainer - Coach

Oportunity knocks! Ik ben ervan overtuigd dat het leven altijd kansen biedt, maar wat je ermee doet staat voor mij symbool voor wat leiderschap is; keuzes maken en bij jezelf blijven. In deze stijl heb ik veel medewerkers en/of teams mogen aansturen en coachen als leidinggevende. In loondienst en als interimmanager bij verschillende grote organisaties, vooral op klant contact centers van verzekeraars. Voor zowel opdrachtgever als medewerker: hard op het resultaat, zacht op de mens.

In 2017 heb ik noodgedwongen een carrière pauze ingelast van wege een burn-out. Een jaar van reflectie waarin ik vooral hoofd en hart weer met elkaar in verbinding wilde brengen.

Ik had tot dat moment een succesvolle en afwisselende carrière en fijne opdrachtgevers maar ik haalde er geen bevrediging en vooral geen energie meer uit. Ik voelde me een uitgebluste vrouw van 55, in een nieuwe levensfase, midden in de overgang en op zoek naar antwoorden. Tijd voor een nieuwe koers in mijn gaan met die banaan bestaan! Ik volgde een opleiding tot vrouwen-coach om dichter bij mijn eigen gevoel te komen, maar het leverde me zoveel meer op aan kennis over de invloed van hormonen op vrouwen, het vrouwenbrein en vrouwengezondheid.

Vorig jaar vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats: mijn vrouw zijn, mijn profiel als verbinder pur sang, mijn werkervaring, mijn persoonlijke waarden, mijn talenten en mijn conceptueel brein.
Bureau Femmeployment werd een feit: training|coaching|consult&advies|projecten.
Ik richt me in mijn dienstverlening vooral op de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap voor vrouwen waarin de verschillende levensfasen en hormonen een grote rol spelen. Mijn missie is om binnen organisaties hiervoor aandacht te vragen met coaching & trainingen. Daarnaast verzorg ik samen met Progressio coaching duo trainingen vanuit het man/vrouw perspectief en heb ik een aantal vaardigheidstrainingen ontwikkeld voor de klant contactcenter branche. Het in november opgerichte DOORburgerkoor in de gemeente de Fryske Marren voor statushouders vrouwen is het eerste project van Bureau Femmeployment; maatschappelijk betrokken en aandacht voor diversiteit en inclusie. Als partner van Blue Yellow Leaders kan ik mijn doelgroep en opdrachtgevers een uitgebreid pallet aan mogelijkheden bieden en kan ik mijn ambities over de Friese grenzen tillen met een netwerk van ervaren enthousiaste collega trainer/coaches.

Erik Eerhart

Trainer - Coach

Ontwikkeling begint bij jezelf!!

 

In de loop der jaren is deze tekst een soort van mantra voor mij in het leven geworden. Alles begint bij jezelf. Voor mij de basis van Persoonlijk Leiderschap.

 

Loop je regelmatig vast in je dagelijkse bezigheden?

Moe van alle ballen in de lucht te houden?

Wil je patronen doorbreken?

Wil je switchen naar anders denken en doen?

Hoe kan ik mijzelf, of mijn team ondersteunen in persoonlijke ontwikkeling en groei?
 

Dit zijn maar een aantal vragen waar iedereen vroeg of laat mee te maken krijgt in zijn of haar werkzame en privé leven. Maar wat doe jij daarmee? Hoe ga jij hiermee om? En waarom?

 

Ik zie training en coaching als een vorm van begeleiding die erop gericht is jou of jouw team in positieve zin andere inzichten mee te geven. Ik geloof dat je mensen niet kan of moet veranderen. Wat je wellicht kan veranderen is een ander zicht op zaken of het leven te krijgen. Om je door te ontwikkelen, uitgaande van jouw ervaringen, kennis en kracht en die op de juiste wijze in te zetten.

Hoe gedraag jij je in diverse omstandigheden en welke beslissingen en keuzes baseer jij op die inzichten? Ik kan jou of je team helpen om in verschillende sessies inzicht te krijgen in gedrag, gevoel maar ook common sense en no-nonsense. Jij en/of jouw team staan centraal en met het Blue-Yellow programma gaan we jou/jullie handvaten geven aangevuld met eigen kennis en/of ervaring.  


Na vele omzwervingen, privé en zakelijk, heb ik in 2014 het roer omgegooid. Ingegeven door omstandigheden, maar bovenal een passie die ik mijn hele leven al heb: mensen en hun ontwikkeling. Daarom ben ik Progressio Training en Coaching begonnen. Progressio staat voor voortgang en ontwikkeling.
De programma’s van Blue Yellow Leaders sluiten naadloos aan bij waar ik voor sta. Handvaten en inzichten, aangevuld met eigen kennis en ervaring met common sense en no-nonsense. Ik ga graag met je in gesprek om te kijken hoe we jou of je team verder kunnen helpen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

BLUE YELLOW LEADERS

Denken in kansen, uitdagingen en mogelijkheden!

 © Blue Yellow Leaders