Reisprogramma's

Ga even (ver) weg uit je vertrouwde werkomgeving. Verbreek je dagelijkse routines. Haal inspiratie uit prachtige natuurlijke omgevingen. En kom in actie! Spreekt dit je aan, dan is ons reisprogramma wellicht geschikt voor jou en/of jouw team. 

Programma

Deze reis richt zich op zakelijk georiënteerde vraagstukken. Tijdens de reis word je geïnspireerd en gefaciliteerd om je doelen en vervolgstappen helder te krijgen, waarna je succesvol actie onderneemt! 

Je vliegt naar Zuid Frankrijk met bestemming Nice. Vervolgens vertrek je naar een schilderachtige omgeving in de bergen op een uur rijden van het vliegveld. Een mooie rit en een prachtig begin van jouw reis. In deze inspirerende omgeving, ver weg van je dagelijkse drukke leven, mag je figuurlijk landen en genieten. Laat de boel de boel. Later op de middag starten we het programma. Natuurlijk op een prachtige locatie... Het inhoudelijke deel van het programma wordt in overleg samengesteld. 

Doelgroep

Individuele en groepsreizen met een zakelijk karakter.

Canyoning

Tijdens deze reis ga je de natuur in en komt je in actie. Canyoning is een spectaculaire buitensport waarbij je gaat lopen, zwemmen, springen en abseilen door een bergkloof. In een fantastische inspirerende omgeving waar je normaal niet komt. Noem het gerust de Efteling voor volwassenen.  

 

Voor canyoning is een gezonde dosis lef, durf en grensverleggend vermogen nodig. Maar wees gerust, want er is deskundige begeleiding van een zeer ervaren Nederlandse Outdoor Trainer. Bovendien is er een ruime keuze canyons beschikbaar, van 'makkelijk' tot 'gevorderd'.  

Voor een impressie, zie onze foto's onderaan de pagina. 


Wat brengt het je

Een flinke energie boost met veel actie

​Een inspirerende buitenomgeving

Werken aan je eigen (team) doelen

Deskundige begeleiding

 

 Data

Voor de beste weersomstandigheden organiseren wij reisprogramma's naar Zuid Frankrijk in de maanden april, mei, juni, september en oktober

FOTO GALLERIJ
Inspirerende trainingslocatie
Inspiratie uit je omgeving halen
Leiderschapstraining buiten
Inspiratie uit je omgeving
Leren loslaten in de praktijk
De kracht van de groep
(Her)ontdek je bevlogenheid
Nieuwe inzichten opdoen
Inspiratie opdoen
Nieuwe uitdagende doelen
Mijn persoonlijke uitdaging
Angsten overwin je zo
Lef en durf doe je zo
Grenzen verleg je zo
Ik vertrek naar geluk
Burn-out voorkomen, ga mee!
Training tegen stress en burn-out
Veel energie uit actie halen
Teambuilding en heel veel actie
Meer energie uit je leven halen
Nog meer plezier in je leven
Een gecalculeerde sprong in het diepe

Denken in kansen, uitdagingen en mogelijkheden!

BLUE YELLOW LEADERS

 © Blue Yellow Leaders 

Grenzen verleg je zo