Duurzame ontdekkingsreis

Ik geef het toe, mijn vriendin en ik zijn verslaafd aan reisdocumentaires. De keuze is reuze, want er is genoeg aanbod. De NPO App en Netflix voorzien ons van hoogwaardige content om een paar avonden per week mee door te komen.


Na het zien van weer een inspirerende reisdocumentaire komt onze bucketlist weer tevoorschijn. Dit doen wij zo’n beetje maandelijks. Op deze lijst plaatsen we activiteiten die we heel graag nog eens willen doen en dat is natuurlijk precies waar een bucketlist voor is bedoeld. Vervolgens is het de uitdaging om deze ook daadwerkelijk te realiseren. Plannen maken geeft inspiratie en energie, maar doen nog veel meer!

Nog geen week geleden kwam de wens om China te ontdekken weer eens ter sprake. Wij konden genoeg redenen bedenken om vooral uit te stellen en niet te gaan. Een top 10 van redenen voor ‘niet gaan’ was zo bedacht, tegenover 1 goede reden om wel te gaan. Zelf het land China ontdekken staat al een jaar op onze lijstje. De keuze was dus simpel. We gaan nu echt! De vliegtickets zijn gisteravond geboekt, natuurlijk met CO2 klimaatcompensatie.


" NU OOIT OF NOOIT "


Wat Persoonlijk Leiderschap voor jou of je organisatie kan betekenen, zie je op onze site www.blueyellowleaders.nl
UPDATE


De reis is inmiddels voorbij. Ik heb met eigen ogen mogen ontdekken wat het enorme China te bieden heeft. Een verbreding en verrijking voor mijn wereldbeeld! Ik kijk terug op een geweldige ervaring.

2 keer bekeken0 reacties

 © Blue Yellow Leaders